Wij zijn gesloten v.a. 22 juli t/m 4 augustus. Alle bestellingen tijdens deze periode worden pas weer verwerkt als wij weer in bedrijf zijn. Wij verzoeken je vriendelijk om eventuele retourzendingen uit te stellen tot na 4 augustus.

Search
tropical_home_favicon_512x512.png

Over ons

Over ons

Welkom bij Tropical Home,

De webshop met prachtige handgemaakte woonaccessoires. Tropical Home is een jong bedrijf dat gestart is aan het begin van 2022. Toen corona in Nederland kwam ben ik gaan nadenken om voor mijzelf te beginnen.

Ik kwam in contact met een aardige man uit Indonesië die geen werk meer had door de corona pandemie, dit kwam vooral door de hoge container prijzen en het aantal toeristen wat flink was gedaald. Ik bedacht mij geen moment en vroeg mij af of hij mooie woonaccessoires kon maken en dit aan mij kon verkopen.

Hij werd meteen enthousiast, dit wilde hij wel! Zelf vond ik het heel erg spannend, want ik kende hem en zijn familie nog niet. Toch nam ik de gok en is het uiteindelijk allemaal goed gekomen! Via deze man kwam ik in contact met andere families die het werk goed konden gebruiken. Zo help ik nu 4 familie bedrijven uit Indonesië.

Het geeft mij een voldoening in deze tijd en zeg nou eerlijk het zijn prachtige items! Stuk voor stuk met de hand gemaakt.

Ook importeer ik prachtige handgemaakte woonaccessoires vanuit Marokko. Wat ik er zo mooi aan vind is dat alles bijna met natuurlijke producten is gemaakt zoals: schelpen, bananenblad, hout, zeegras en onder andere steen. Deze natuurlijke producten en tinten geven rustige sfeer in huis.

Het geeft een goede vibe! Vooral omdat ik weet hoe ze gemaakt worden. Alle accessoires die ik aanbied matchen perfect met elkaar. Op deze manier is het niet lastig om een goede combinatie te creëren.

Daarnaast vind ik het heel erg belangrijk dat alle items fairtrade zijn. Wij betalen een eerlijke prijs aan deze families en zo helpen wij elkaar. Al onze producten zijn van goede kwaliteit, wij staan daarom volledig achter onze producten.

Het is voor mij altijd al een droom geweest om een eigen onderneming te hebben en nu heb ik die droom eindelijk waar kunnen maken. Ik wens jou alvast veel kijkplezier op onze website.

Over ons
MERRY
CHRISTMAS

15% OFF

Profiteer van de laatste actie dit jaar!

KERST2023

(inclusief onze sale, exclusief cadeaubonnen)